Komentáře

1 Simča Simča | 19. srpna 2014 v 10:49 | Reagovat

Krásně napsáno. Bohužel je to tak, to co by mělo být hlavní složkou potravy, co nám dodá nejvíce zdraví a energie je odsouváno na druhou kolej jako doplněk, mnoho lidí ani zeleninu či ovoce nejí...A to co by mělo být jako doplněk, na občasné doplnění živin - tedy maso - se stalo hlavní součástí každého jídla. Ze všech stran jsme masírováni, jak bez masa nemůžeme přežít a budeme nemocní, přitom maso tak zatěžuje organismus, způsobuje rakoviny tlustého střeva a zelenina, která naopak čistí je opomíjena.
A není to tak dávno,co lidé jedli maso 1-2x týdně, to co si zdravě vypěstovali na dvorku...bez nějakých růstových hormonů.
Je úžasné že šíříš potravinovou osvětu, děkuji :) Moc ráda budu zkoušet Tvé recepty!

2 H. Zelená H. Zelená | 19. srpna 2014 v 13:37 | Reagovat

Ano máš pravdu jen u rajčatům tepelná úprava prý prospívá protože se v nich zvyšuje využitelnost zdravého lykopenu.

3 Jana Janušková Jana Janušková | E-mail | 20. srpna 2014 v 20:30 | Reagovat

Milá Janičko!
Ne každý má možnost jíst zdravé domácí ovoce a zeleninu. To kupované je ošetřeno pesticidy proti hnilobě.Ani pečlivé umytí často nestačí.Borůvky z lesa, domácí jahody, maliny,jablka...to je nejzdravější. Když jsem byla malá, daly se jednoduše přebytky prodat v obchodě, a tam je rovnou prodávali. Dospělí i děti si tak  mohli i přivydělat nějakou korunu. Babička.

4 Lucka Lucka | 4. února 2015 v 16:33 | Reagovat

Janičko skutečně máš pravdu plno ovoce zeleniny je to dobré proti různým nemocím a taky jím ovoce a zeleninu docela často a nemám to jen jako zákusek

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.